Wat willen partijen zelf

Bij mediation rond een (echt)scheiding vind ik het belangrijk om het totaalplaatje helder te krijgen. Waar liggen de vragen en behoeften en wat willen partijen zelf? Ik kan hier dan tijdens de bemiddeling rekening mee houden. Daarnaast zal ik ook duidelijk aangeven wat wel en niet haalbaar is.

Uurtarief

Een scheiding is al ingewikkeld genoeg zonder dat die ook nog onnodig duur wordt. Omdat ik zowel uw echtscheiding als ook de fiscale aspecten van de echtscheiding kan beoordelen, scheelt u dat altijd in de kosten.

Mijn uurtarief bedraagt € 170 inclusief btw.

Fiscaal advies en aangifte inkomstenbelasting

Als u al een mediator heeft ingeschakeld is het mogelijk dat ik de fiscale aspecten van het convenant beoordeel. Verder kan ik u ook begeleiden bij het doen van de aangifte inkomstenbelasting in het jaar van de echtscheiding. 

Algemene voorwaarden

Klik om mijn algemene voorwaarden te lezen, of om de PDF te downloaden.

Hester Bosch fiscalist Julia Veldkamp advocaat mediator Amsterdam

Samenwerking

Ik werk samen met advocaten, deskundigen op het gebied van pensioen, bedrijfswaarderingen en accountancy.