HB Mediation

Familierecht

 

Als mediator weet ik dat het beëindigen van een relatie vaak gepaard gaat met grote veranderingen en met diepe gevoelens van verlies en stress. Tegelijkertijd moeten belangrijke beslissingen worden genomen: hoe doen we het met de kinderen, hoe gaan we om met de verdeling van het vermogen en eventuele schulden, wat doen we met het huis, het pensioen en eventueel een eigen onderneming.

Tijdens de mediation bied ik ondersteuning om bij de (echt)scheiding tot evenwichtige, duurzame afspraken te komen, niet alleen voor nu maar ook voor de toekomst. De combinatie van mijn kennis op psychologisch, juridisch en fiscaal vlak maakt het mij mogelijk om de (echt)scheiding op een integrale manier te begeleiden waarbij belangrijke en soms complexe aspecten van de scheiding gebalanceerd worden meegenomen.

Daarnaast ben ik gespecialiseerd in de fiscale aspecten van (echt)scheiding en adviseer ik collega mediators en familierecht advocaten op dit gebied.

Omdat ik geloof in de maatschappelijke waarde van mijn werk bied ik mijn ondersteuning aan tegen een aantrekkelijk tarief.

Spreekt mijn aanpak u aan, dan bent u van harte welkom! T: 06 50849271

Mr. Hester Bosch
Familierecht en mediation

Schuttersweg 38b
1217 PZ Hilversum

M: 06 50849271

E: hester@duurzaamfiscaal.nl
W: www.duurzaamfiscaal.nl

KvK-nummer 59983140

briefpapier_HB-takje-b-940