(Echt)scheidingsfiscalist en mediator

Mediator bij (echt)scheiding

Mijn naam is Hester Bosch. Ik woon sinds 2002 in Hilversum met mijn man en onze drie kinderen. De oudste twee studeren en de jongste is net naar de middelbare school gegaan. Zelf ben ik kind van gescheiden ouders.

Ik heb fiscaal en burgerlijk recht gestudeerd en een groot deel van mijn professionele leven ben ik fiscalist geweest bij een groot advieskantoor. Na dertien jaar vond ik het te technisch worden en wilde ik mij meer richten op mensen in plaats van bedrijven. Daarom ben ik psychologie gaan studeren, later gevolgd door opleidingen tot MfN-registermediator en tot erkend financieel echtscheidingsadviseur (RFEA).

Met deze achtergrond begeleid ik mensen bij hun scheiding. Scheiden is verdrietig en geeft veel stress en onzekerheid. Er zijn veel vragen waarop het antwoord bepalend kan zijn voor de rest van je leven. Wat gebeurt er met het huis? Hoe regelen we de afspraken rond onze kinderen? Zijn er gevolgen voor ons pensioen? Wat is een eerlijke manier om ons vermogen te delen en wat gebeurt er als er een onderneming is?

Als ervaren mediator ben ik erop gericht om zo goed mogelijk uit elkaar te gaan. Met heldere afspraken die kloppen voor beide partijen. Zo ontstaat rust en duidelijkheid om de volgende fase van je leven te beginnen.

(Echt)scheidingsfiscalist en erkend financieel echtscheidingsadviseur (RFEA)

Daarnaast ben ik gespecialiseerd in de financiële en fiscale aspecten van (echt)scheiding, waarbij ik ook collega mediators en familierecht advocaten op dit gebied adviseer. Ik denk mee over oplossingen en beoordeel (echt)scheidingsconvenanten op fiscale risico’s. Het is ook mogelijk dat ik de aangiften inkomsten in het jaar van (echt)scheiding verzorg, zodat de gemaakte afspraken op de juiste manier worden verwerkt.

Klantervaringen

Prettig en snel geholpen

Wij kwamen bij Hester terecht na advies van een vriendin. Haar rustige uitstraling en sterke inhoudelijke kennis heeft ons duidelijk geholpen om tot een oplossing te komen waar we allebei tevreden mee waren en de consequenties van begrepen. We waren positief verrast hoe snel het proces was afgerond nadat we er samen uit waren gekomen. Een prettige professional! Tom R.

Vakkundig door onze scheiding heen geleid

“Hester, ik wil je bedanken voor alles. Je bent toegankelijk en betrokken in je werk. Het was geen leuke tijd, zoals je weet, maar je hebt ons vakkundig door onze scheiding heen geleid. Ik ben blij dat nu alles afgerond is en voel weer wat ruimte om verder te gaan”.

Rob T., Bussum

Nog steeds blij met onze afspraken

Ik heb Hester tijdens onze scheiding ervaren als zeer kundig, flexibel en klantvriendelijk. Ze heeft ons zowel op het gebied van mediation als ook fiscaal geweldig geholpen. Ik ben nog steeds blij met de afspraken die we hebben kunnen maken”

Marieke K., Hilversum

Ook onze belasting aangifte verzorgen

“Bedankt voor je deskundige advies bij onze scheiding. Fijn dat je ook de aangifte voor ons gaat verzorgen. Het geeft me extra rust dat ik weet dat onze afspraken uit het convenant goed worden verwerkt.”

Eline Storm, Amstelveen

MfN-registermediator Hester Bosch
Hester Bosch Kwaliteitsregister Financieel Echtscheidingsadviseur